Seafight – online kalózos játék

A Bigpoint GmbH ezzel a Seafight nevű online játékkal az akciójátékainak széles táborát bővíti. Ahogy már megszokhattuk ez a termék is kényelmes, böngésző alapú használatot tesz lehetővé, tehát nem igazán kell letölteni semmit sem és már birtokba is vehetjük a játék lehetőségeit.

Játszani szeretnék, most rögtön 😉

seafight-game-page-artwork-smallA játékban a tengereket, amelyen hajóznunk kell, számtalan mesebeli szörnyek uralják, s akkor arról még nem is beszéltem, hogy szembe kell néznünk egy másik lidércnyomással, a konkurens kalózok elleni küzdelemben! A hajódon legénység is áll rendelkezésedre, akiket rögtön a fedélzetre hívhatsz, ha bármilyen támadás érne.  A cikknek ennél a részénél már rögtön el is érkeztünk ahhoz a részhez, ahol már jól körvonalazódik a Bigpoint GmbH által kifejlesztett online játékoknál már jól megszokott koncepció, miszerint az égvilágon semmire sem fogsz menni a hajóddal, ha nem megfelelő annak felszerelése, fegyverzete, illetve a játék során alkalmazott taktika. Az jó az ilyen és ehhez hasonló játékokban, hogy nemcsak az akciódús elemek igazak rájuk, hanem a taktikai gondolkodás igénye is 😀

seafight-screenshot

Fontos, hogy kapcsolatot teremts és együttműködj más játékosokkal, hiszen ez növeli a túlélési esélyeiden túl, a vagyonszerzési lehetőségeid esélyét is, hiszen egy jó kalóz, attól jó kalóz, hogy dugig van a kincsesládája mindenféle arannyal, gyémánttal, és egyéb csecsebecse ékszerekkel. Portyázó körútjaidon számtalan alkalmad fog kínálkozni, más játékosokkal való megismerkedésre. Jelenleg világszerte ezt a játékot kb. olyan 45 millióan választották. Ez persze nem azt jelenti, hogy ennyi az aktív játékos, de ha már a töredéke, akkor az is rendkívül jó játékélményt tud nyújtani.

battlemaster

Szereld fel a hajódat, minden olyan tartozékkal, amely egy kalóz számára csak fontos lehet. Persze csakúgy nem fognak ám ezek a jó cuccok az öledbe esni, hiszen ingyen nem tudsz egyikhez sem hozzájutni.

agyu-a-hajon-seafight

De ha nem rettegsz az ellenséges portyázó kalózoktól, s az ismeretlen tenger megannyi rejtelmes és félelmetes szörnyeitől, akkor a Seafight számtalan veszélyekkel és kalanddal színesített térképein, rendkívül sok kincs várhat rád, amit ha megszerzel máris nagyobb eséllyel indulsz a hajód tökéletesítésének útján.

seafight-screenshot-ujabb-helyszin

A játék képes arra sarkallni Téged, hogy megnöveld gondolkodásod sebességét és intenzitását. Hirtelen kirobbanó tengeri csatákra, a hajódra törő extrém szörnyekre és még sok minden másra számíthatsz, néha a másodperc töredék részének ideje alatt, így nem is csoda ha hozzá fogsz szokni a gyors döntésekhez, és ki fog alakulni benned a gyors helyzetfelismerés készsége.

A tengeren való barangolásaid során tapasztalni fogod, hogy nem mindegyik tengeri szörny ugyanolyan erős. Vannak könnyebben likvidálható egyedek, de jó pár olyan is akad közöttük, amivel egyedül, mint magányos kalóz, még a legénységeddel együtt sem fogsz tudni megbirkózni. Ilyenkor szükséges, hogy más, hozzád hasonló ügyes kapitányokkal fog össze, s együtt egy csoportban mérjetek megsemmisítő csapást ezekre a visszataszító, a tenger nyugalmát megtörő lényekre. Az eddigi tapasztalatok alapján a játékosok közkedvelt időtöltése, hogy csoportokba, illetve klánokba szerveződnek, és igyekeznek minél több ellenséges kalózt a tenger fenekére küldeni. Ezért, segíthet a hírneved megszerzésében, ha jó, valóban ütős klánhoz csatlakozol 😀

A Seafight játékban szövetségeket köthetsz, vagy éppenséggel rúghatsz fel, attól függően, hogy melyik szolgálja jobban a terveid. Dönthetsz úgyis, hogy egyedül deríted fel a kék tenger összes titkát, de akár csapatjátékban is gondolkodhatsz. Ha egyedül szeretnél játszani, akkor mindenféleképpen egy gyors hajóra lesz szükséged, amely gyorsan tud tüzelni. Ha csapatban játszol, akkor megengedheted magadnak azt a luxust is, hogy kicsit lassabb, de mégis tűzerő szempontjából ütőképesebb hajód legyen. Ilyenkor jönnek jól a baráti szövetségek egyéb más kalózokkal, akiknek például gyorsabb hajójuk van. Együtt összefogva az ellenséget körgyűrűbe tudják zárni számodra, s akkor kiélheted gigantikus tűzerődet! Ebben a játékban a hajód lesz az otthonod, a Te kis úszóbirodalmat, s a fejlesztők minden lehetőséget megadtak Neked, hogy kiaknázhasd a magadban, talán most még csak szunnyadó kreativitásod és teljesen egyénivé varázsold a hajódat, amely a Te harci stílusodat tükrözi vissza. Válogathatsz szabadon különböző ágyuk, fedélzetek, szigonyok, páncélzatok, vitorlák, és legénységi tagok széles kínálatából. Néha jól jön egy – két vudu varázslat is a kalandok során 😛

Mire vársz még?! Tengerre fel! 😀

seafight_wallpaper_hu

One thought on “Seafight – online kalózos játék

  1. Visszajelzés: Pirate Storm – Kalózos akciójáték | Bajkó Tamás – Drakensang

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..