Háztűznézőben az új talentumok környékén

A Drakensang Online rengeteget promóciózik annak érdekében, hogy a jövőbeli tervezett újításokat a tömegek fókuszába helyezze. A hivatalos fórumától kezdve, a játékon belüli kommunikációs elemekig szint már minden megmutatkozott, s valóban az újabb lehetőségek amolyan gerilla-marketing módszerével futótűzként terjednek. Felkorbácsolták már a jó nép érdeklődését az új Lor’Tac nevű hellyel kapcsolatosan is amely a kasztok életébe szépen bevezeti majd az eddig megszokott maximum 45. tapasztalati szinthez képest az 50. tapasztalati szintet. De forradalmi változások lépnek életbe a karakterek talentumok témájában is. Érdemes mindig a hivatalos forrásokat elolvasni, s nem ajánlatos holmi például közösségi rendszerekben terjedő mendemondákra hagyatkozni. Hallottam már olyat is, hogy a vadász karaktert törölni fogják… nos ez marhaság, akkor érdemes róla beszélni ha hivatalosan is bejelentik és nemcsak egy — két nagyokos Facebook bugyraiban terjedő agyréme lesz 😉Bővebben…

Igazi pénzből karakterfejlesztés? A pénz nem minden!

Mai napi cikkem születése a véletlen műve. Nem is gondoltam volna arra, hogy ilyen témáról írok. Az egyik klántárs (penge147) a közös chat-be írta, hogy jó sok valós pénzből vásárolt andermantot és szépen felfejlesztette vele a 24. tapasztalati szinten levő sárkányharcos karakterét. Komolyan mondom hajtott a kíváncsiság nagyon, hogyha tényleg valaki befizet valós pénzt ebbe a játékba és abból vásárol jó sok andermantot akkor mire megy vele. Kidobott pénz -e az ablakon, vagy pedig tényleg lehet bravúrosabb eredményeket elérni vele?! Bravúrosabb eredmény alatt én azt érteném, hogy sok pénzből való fejlesztéssel el lehet -e érni azt, hogy megszégyenítsünk akár nálunk 5 szinttel magasabb játékosokat.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-tH4QTca1m8?list=UUcF72UeEKcZhMsSTYt_RbjQ]

Szerintem penge147 esetén a fenti Youtube felvétel, jól prezentálja, hogy vagy nem sokat ér a valódi pénzből való fejlesztés, vagy pedig sokkal de sokkal többet kell beleölnie, kvázi rámehetne akár a gatyája is. Lehet TGC tagság kell már az eredményekhez?! 😉 Oké nem tagadom az én karakterem 29-es szinten van és a fegyvereim azért 35-ös szintre felfejlesztettem s a bennem levő egyedi tárgyak is legalább 32-es szinten vannak, tehát nem vagyok átlagos karakternek mondható, de a lényeg az, hogy pár lövésből megtudtam volna ölni – egyszer véletlenül sajnos sikerült is, pedig klántársat gyilkolni tilos a Ragadozók szabályai alapján – szóval hatékonyságról a részéről nem tudok beszámolni, pedig azért köztudott, hogy a sárkányharcosok erősebb karaktereknek számítanak a körmágusokhoz képest.A játék során látszódott a chat-en, hogy először csak azt hittem, hogy kinyírtam, így elkezdtem aggódni, aztán egyszer tényleg sikerült is véletlenül másvilágra küldenem a pénzből felfejlesztett karaktert.

btamas-intro

Auugusztus 14. – 21. között sok aktivitás már nem várható tőlem, így ezúton jelzem ezt a tényt kedves klánomnak is. Felszállásra készülünk, s irány a kikapcsolódás 🙂 Nem mintha ez a játék nem lenne jó kikapcsolódás, de a valóvilág is egy szuper élmény ám!

Elérhető karakterek a Drakensang világában

A fejlesztők folyamatosan dolgoznak azon, hogy mindig újabb karakterekkel tegyék változatossá eme fantáziavilág kihívásokkal és feladatokkal, valamint alkalmazott stratégiával vegyes világát. Az adott játékos nemét és a karakterét már a regisztráció folyamán meg lehet határozni.

Egy nem is olyan régen bevezetett viszonylag újnak számító karakter: a törpemester

torpe-drakensang

Bővebben…