Meglévő funkciók új rendszerezettségben egy kis andermant költésre serkentő :)

Nagyon sok mindent az utóbbi időkben változtattak a játékon. Ezek közül nem egy megoldás elnyerte tetszésem. A bevásárlóhelyet szeretném egy kicsit most bemutatni, mert átszerveződött rendesen, ugyanakkor szerintem most sokkal átláthatóbb az egész. A vásárlás lehetőséget még mindig a bal felső sarokban találjátok, ahol a vásárlásra az a bizonyos bevásárló kocsi asszociáltathat mindenkit.

dso-uzlet

Ez csupán az alapértelmezetten megjelenő menü, de a lényeges dolgok azért nem itt vannak. Ezt a menüt akkor érdemes használnod ha egy utalványkódot –bónuszkód – szeretnél beváltani, vagy a karaktered szeretnéd megváltoztatni (kaszt), vagy a prémiumos lehetőségeket szeretnéd gyorsan átvizslatni. Itt jegyzem meg, hogy a prémiumos lehetőségeket a blog részletesen kivesézte és DSO prémium tagság menüpontban a blog tetejéről el is érhetőek ezek az információk.

dso-uzlet-reszletes

 Meglátásom szerint a lényeges repertoárt itt fogod megtalálni. Ne tévesszen meg senkit a látszólagos kevés kínálat, ugyanis egyes menüpontok lefele gördíthetők.Akciók: az éppen akciózás alatt levő portékákat láthatod itt. Gyakori vendégek között szerepelnek a drágakövek, nagyobb andermant csomagok. Érdekességként mondom azoknak akik már úgyis a PvE irányvonalát követik és fontos számukra, hogy karakterük szintben minél hamarabb fent legyen, hogy a kinyilatkoztatás enciklopédiája egy jó választás, mert 7 napig biztosítja az 50%-al több tapasztalati pontok szerzését.

Általános: minden olyan játékhoz szükséges kelléket be lehet itt szerezni, amelyek szükségesek. Kinyilatkoztatás enciklopédiája, esszenciák, univerzális gyógyitalok, tudás könyve, kedvezményes eszköztárbővítés, lélekkövek, általános térkép, álkulcsok, felismerés tekercse, profi javító szerszám, hogy a legfontosabbakat említsem. A kedvezményes eszköztárbővítés szintén egy megfontolandó lépés. Karakterünk táskája a második trezortól kezdődően már soronként 4000 andermantba kerül. Ha elhatároztuk azt, hogy andermantot farmolunk, hogy több ilyen sorunk is lehessen valamelyik épp bővítés alatt levő trezorunkba akkor már érdemes ide a vásárlási szektor általános részébe bekukkantani mert 3x trezorbővítéshez fogunk tudni jutni s nem 12,000 andermant áron hanem valamivel olcsóbban. Az általános térkép hasznáról régebben már szintén írtam egy cikket. Nagyon kényelmes tud lenni, főleg ha valaki egybeköti a prémiumos tagsággal. Ugyanis prémiumos tagság esetén a Dúria világán belüli világtérképen keresztüli utazásért egy fillért sem kell fizetni. Ez az általános térkép viszont remek megoldás arra, hogy rögtön egy olyan helyre teleportálhasd magad ahol van átjáró kapu. Például akkor kényelmesen nagyon ha ugyanazt a helyet többször is le szeretnéd farmolni de nincs kedved a pályát állandóan végigkutyagolni visszafele menet is 😀

Drágakövek: egyéb körítést nem igényel. Ha csak a drágakövek iránt érdeklődsz a legkényelmesebb ha ezt a menüpontot vizslatod át, mert garantáltan itt mindig a drágaköveket fogod csak találni. Ez a bevásárlóhely minden tekintetben egy kényelmi szolgáltatás, mert az adott városban nem kell mindig, ebben az esetben például az ékszerész NPC-t megkeresned, hanem bárhol is vagy a boltból kényelmesen vásárolhatsz.

Felszerelés: kabátok, fegyverek, mellvértek, kiegészítők és színeket találsz itt. Talán a színek jól jöhetnek amikor a ruháidat egyedire szeretnéd szabni, illetve ha lusta vagy végig csinálni a hatalom kabátja feladatot akkor a kabátok között tudsz magadnak csemegézni. A kabátok közül kiemelném az ég fátylát, különösen akkor ha szeretsz PvP-zni is.

Esemény: itt azokat a kínálatokat fogod mindig találni, amely az aktuálisan épp zajló event-el, azaz eseménnyel kapcsolatos 🙂 Az agyafúrt játékfejlesztők mindig kitalálják azt, hogy akik fizetnek a játékért, sokkal hamarabb végezhessenek az eventekkel. Ha érdekel a lehetőség élj velük bátran!

Hátasok: itt érdemes a gyors hátasokra hajtani, ha már andermantot költünk rá s nem egy eventen nyerjük. Manapság menő a Velocipéd, a páncélos tigris, a véres pikkelyű sárkányfajzat, a legendás király csataménje. Itt jegyzem meg, hogy a legendás király csataménjét a 3v3-as PvP feladatok teljesítésével is meglehet szerezni. Őszintén megmondom nem is tartom túl fair dolognak, hogy mi szépen ügyesen PvP-zgetéssel megnyerjük, Ti meg csak megvásároljátok kényelmesen 😀

Kísérő: sokkal érdekfeszítőbb már ez a menüpont. Egy – egy kísérőre érdemes lehet beinvesztálni. Leginkább a tapasztalati pontokért harcolóknak kecsegtet a kínálat. Izzó pikkelyű sárkányporonty, állandó jelleggel 25%-al több tapasztalati pontot jelent ellenfelek legyőzésekor (24899 andermant). Akadhatnak egyéb kísérők amelyek az életerődet növelik meg, vagy amelyek pl. a kritikus találati értékedet. Igazából játékos irányzatodtól függ, hogy melyik lesz a neked való kísérő. Egyes kísérők között átfedés is lehet ám… úgy értem két különböző kísérő teljesen máshogy néz ki, de pontosan ugyanazt nyújtja!

Kosztümök: a kínálat jobb és bal oszlopra osztódik szét. A bal oszlopban tulajdonképpen egy csekély andermant ellenében kipróbálhatod, míg a jobb oszlopban megvásárolhatod nagyobb andermant összegért, de végig a Tied marad, sosem jár le 😀 Ezekről a kosztümökről fontos tudnod, hogy egy – egy event során is megnyerheted. Fürkészd mindig a lehetőségeket.

Mozdulatok: itt azokat az emocionális szolgáltatásokat látod, amelyek segítségével a karaktered speciális mozgásokra, pl. tánclejtés, meghajolás és így tovább lesz képes. A szíves kézcsókot ajánlom szíves figyelmedbe, egy – két igazi lány is van ám a játékban 😀

andermant

A játék során érdemes lehet figyelemmel kísérni az andermant leárazásokat. Mindig a legnagyobb akció adja vissza 1 andermant forintbeli értékét. Például ha van egy akció amely keretén belül 14,500 forint értékben hozzájuthatsz 114,000 andermantos csomaghoz akkor 14,500 / 114,000 = 0,127 tehát egy andermant olyan 12 fillért fog érni. Ha szeretsz farmolni és összefarmolsz 4000 andermantot akkor megspóroltál magadnak kemény 508 forint kiadást. A kérdés csak az, megéri üzemszerűen farmolnod, hogy a Te tapasztalatod szerint Neked az andermant milyen gyakran esik. Ha több órát, esetleg napot kell farmolnod egy – egy áhított dologért, lehet jobb és gyorsabb ha inkább megvásárolod?! Ezt magadnak kell eldönteni 😀

Esetleg ha úgy döntesz, hogy vásárolsz valamit a játékban, akkor kényelmesen tudsz bankkártyával is fizetni, ugyanakkor a FastPay opció beállítását nem ajánlom! Sok játékos panaszkodott már nekem, hogy egy – egy költések mint tranzakció automatikusan is végbementek, ezért javaslom csak a hagyományos módszert 🙂 Mivel sokan megkerestetek már a játékban, s kérdeztétek tőle, hogy lehet vásárolni a játékban, így az alábbiakban jelzem a fizetési módokat, s ezzel búcsúzom mára 😛

Milyen fizetési megoldások léteznek a Drakensang Online játékban?!

drakensang-fizetesi-modok

Természetesen itt is amikor bankkártyával fizetsz, ugyanaz a technológiai háttér működik, mint amikor egy szállodai szobát foglalsz le, vagy autót bérelsz. A Bigpoint GmbH nem fogja látni a bankkártyád számát, legyen az akár debit kártya vagy credit kártya, ugyanis a kommunikáció a bankod és a Bingpoint GmbH között SSL technológiával megy végbe!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..