Nyerj egy fekete medvét visszajelzéseddel

1-2 héttel ezelőtt egy érdekes felhívás ragadta meg a figyelmem. Bár a cikkem címének azt adtam, amely a Bigpoint hivatalos fórumának felhívásában is állt, de igazat megvallva nem érdekelt a fekete medve ilyetén módon történő megszerzésének lehetősége. Annál inkább érdekelt maga a felhívás, s titkon remélem, hogy hozzám hasonlóan minél többen éltek a lehetőséggel. A Bigpoint – Drakensang Online játékával kapcsolatosan volt történetesen a felhívás, amely megpróbált ötleteket beszerezni a játékosoktól a különböző karakterosztályok egymáshoz viszonyított ellensúlyozásának témájában. Utoljára a hó elején írtam cikket… Elvoltam havazva, most viszont ezen a héten nagyon úgy tűnik, hogy ápolóba megyek át, s kényszer pihenőn leszek. Ilyen körülmények között pedig akad időm arra, hogy így legalább este felé publikáljak egy cikket. Sokan megkerestetek a játékban, szinte már marcangoltatok azért, hogy mikor írok már egy cikket 😀

Bővebben…

Igazi pénzből karakterfejlesztés? A pénz nem minden!

Mai napi cikkem születése a véletlen műve. Nem is gondoltam volna arra, hogy ilyen témáról írok. Az egyik klántárs (penge147) a közös chat-be írta, hogy jó sok valós pénzből vásárolt andermantot és szépen felfejlesztette vele a 24. tapasztalati szinten levő sárkányharcos karakterét. Komolyan mondom hajtott a kíváncsiság nagyon, hogyha tényleg valaki befizet valós pénzt ebbe a játékba és abból vásárol jó sok andermantot akkor mire megy vele. Kidobott pénz -e az ablakon, vagy pedig tényleg lehet bravúrosabb eredményeket elérni vele?! Bravúrosabb eredmény alatt én azt érteném, hogy sok pénzből való fejlesztéssel el lehet -e érni azt, hogy megszégyenítsünk akár nálunk 5 szinttel magasabb játékosokat.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-tH4QTca1m8?list=UUcF72UeEKcZhMsSTYt_RbjQ]

Szerintem penge147 esetén a fenti Youtube felvétel, jól prezentálja, hogy vagy nem sokat ér a valódi pénzből való fejlesztés, vagy pedig sokkal de sokkal többet kell beleölnie, kvázi rámehetne akár a gatyája is. Lehet TGC tagság kell már az eredményekhez?! 😉 Oké nem tagadom az én karakterem 29-es szinten van és a fegyvereim azért 35-ös szintre felfejlesztettem s a bennem levő egyedi tárgyak is legalább 32-es szinten vannak, tehát nem vagyok átlagos karakternek mondható, de a lényeg az, hogy pár lövésből megtudtam volna ölni – egyszer véletlenül sajnos sikerült is, pedig klántársat gyilkolni tilos a Ragadozók szabályai alapján – szóval hatékonyságról a részéről nem tudok beszámolni, pedig azért köztudott, hogy a sárkányharcosok erősebb karaktereknek számítanak a körmágusokhoz képest.A játék során látszódott a chat-en, hogy először csak azt hittem, hogy kinyírtam, így elkezdtem aggódni, aztán egyszer tényleg sikerült is véletlenül másvilágra küldenem a pénzből felfejlesztett karaktert.

btamas-intro

Auugusztus 14. – 21. között sok aktivitás már nem várható tőlem, így ezúton jelzem ezt a tényt kedves klánomnak is. Felszállásra készülünk, s irány a kikapcsolódás 🙂 Nem mintha ez a játék nem lenne jó kikapcsolódás, de a valóvilág is egy szuper élmény ám!

Eszenciák

Blogom már sokféle információt tartalmaz Dúria világával kapcsolatban, de a karakterek számára hasznosítható lőszerekről, vagy precízebb megfogalmazásában eszenciákról, még egy árva szót sem említettem. A cikkben több helyen, talán csak az én szubjektív meglátásom fog visszatükröződni a tekintetben, hogy melyiket érdemes használni és melyiket nem. Lehet, hogy a legjobb ha szépen ezt mindenki eldönti saját maga. Végtére is az én feladatom inkább csak a lehetőségek információinak feltárása.

Bővebben…