Gnób, a csúf gnóm ismét Kingshill városába látogat

Valahol a Gnób megjelenéseit is az events -események kategeóriájába tudom sorolni. Igaz ez nem a kihívások eseményeiről szól, hanem inkább a kihívások eseményein való részvételek, gyümölcsöző eredményeinek learatásáról 🙂 Kinek, persze, hogy ezt sosem lehet tudni… Itt a sárkánypénz elköltésén van a hangsúly!

Ahogy a fáma jelzi, a sárkánypénz az egyik legértékesebb fizetőeszköz Drakensang világában.  Ez a pénz szörnyekből nem szokott esni. Egy – két speciális feladat, illetve az eventek teljesítése során lehet a sárkánypénzekhez hozzájutni. Eddigi tapasztalatom alapján mondhatom, hogy egy – egy jól megszervezett event maximális teljesítésével akár 450600 sárkánypénzt is össze lehet gyűjteni, ahogyan azt tettem például a Győzd le a legyőzhetetlen event  során is.
gnob-portre

Mint ismeretes a Drakensang több szerveren is fut. A szerverektől függően különböző időpontokban szokott lenni az eventek kezdete és vége.

Heredur/Balor/Werian/Grimmag

Az event kezdete: 2014.07.19. 00:01
Az event vége: 2014.07.20. 23:58

Agathon

Az event kezdete: 2014.07.19. 06:01
Az event vége: 2014.07.21. 05:58

Tegan

Az event kezdete: 2014.07.19. 09:01
Az event vége: 2014.07.21. 08:58

Nos de lássuk, hogy mi mindenre is lehetett elkölteni a nehezen megszerzett sárkánypénzeket. Szubjektív megítélésem alapján mondom, hogy szinte minden hülyeségre, amivel csak feleslegesen lehet foglalni az eszköztárat 🙂 Mondom ezt én, Btamás aki szintén a mai nap mindenféle hülyeségre elszórta sárkánypénze felét 😉

Az általam játszott karakter 28-as tapasztalati szinten van, ezért csak azokról a megvásárolható tárgyakat, emocionális szolgáltatásokat fogom említeni, amelyek ezen a szinten is elérhetőek voltak.

gnob-kinalata

Akinek szüksége van rá és annak idején a releváns eventek során nem tudta megszerezni “A sötét  éj szívének” mind a négy töredékét, az természetesen most sárkánypénzért megvásárolhatta. De nagyon sokan sírtak ám a kaméleonbőr maskara iránt is amit még annak idején a Jáde sárkánnyal együtt lehetett megszerezni (pont erre az evenre hivatkoztam a cikk elején), így a Gnób elhozta számukra portékái között ezt is.  Egyébként érdekes, hogy a kaméleonbőr ruháért sokkal többen oda voltak, mint mondjuk az igazság harcosa öltözékért, mégis előbbi csupán 350 sárkánypénz volt, míg utóbbi 500. Ezt nem igazán értettem!

Nekem az alábbi emocionális szolgáltatások tetszettek, így a rendelkezésemre álló 1450 sárkánypénzből csak az alábbiakat vásároltam meg: “röhögőgörcs”, “támadásra fel!”, “meghajlás”. A harci disznó még vicces lett volna, s a sárkányhoz hasonlóan tudtam is volna használni, de férfiasan bevallom 5000 sárkánypénzem azért nem volt rá 🙂

Kaphatóak voltak még különböző színezők és lovak, de design érzékem egyenlő a nullával, lovakból meg az eszköztáramba így is több van mint kellene és nem is használom a sárkány megléte óta azokat semmire.

Egyszer hozhatna ez a kedves drága Gnób igazán valamilyen spéci fegyvert is, amit érdemes lenne megvásárolni akár 5000 sárkánypénzért is 🙂

5 thoughts on “Gnób, a csúf gnóm ismét Kingshill városába látogat

  1. Visszajelzés: Kincsörző kobold és eszköztárbővítés speciális eseménye | Bajkó Tamás - Drakensang

  2. Visszajelzés: Eszenciák sivataga event kiértékelése | Bajkó Tamás - Drakensang

  3. Visszajelzés: Télorom event – a karácsonyi unikom | Bajkó Tamás - Drakensang

  4. Visszajelzés: Teljesítmények avagy a karakterek újabb ismérvei | Bajkó Tamás - Drakensang

  5. Visszajelzés: Eszenciák sivataga event 2015 – Shanri-La | Bajkó Tamás - Drakensang

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..