Drakensang Online tablet gépen, esetleg mobilon?

A DSO rajongók közül vélhetően sokan kereshetnek rá az olyan megoldásokra, amelyek segítségével tudnának alternatív módon csatlakozni kedvenc online játékukhoz az asztali PC kivitelezéseken kívül. Egyesek tablet pc verziókat keresnek, míg megint mások olyan mobil telefonokon is próbálkoznak a DSO futtatásával amelyeken az Android operációs rendszer fut.

Tablet-Computer-

Bővebben…

A közösségépítés nehézségei

Talán sok cikkben említettem már, hogy az egyik legfontosabb a Drakensang során tulajdonképpen maga a közösségépítés. Ha nincsenek megfelelően kiépített kapcsolataid, azaz a barátlistád teljesen üres, vagy állandóan offline személyek szerepelnek rajta, akkor nem igazán fogod tudni a különböző fejlesztési terveket elérni, úgy mint például a fegyverzeted optimalizált fejlesztése rohamos TP nélkül. Ilyen esetben ugyanis szükséged van arra, hogy csoportot tudj alkotni olyan játékosokkal akik tapasztalati talentum szintje a Tied felett van legalább 7 szinttel (ez a biztos) és akkor a küzdelmek során TP garantáltan nem fog rád jönni.

Bővebben…

Magáról a játékról és a fejlesztői háttérről

Nem szeretek fejjel a falnak menni, illetve nem célom írni vaktában anélkül, hogy értelmet, célt ne adjak soraimnak. Pontosan ezért először a Drakensang fejlesztőjét a Bigpoint GmbH cégnevet említeném meg. A központjuk Németország területén Hamburgban található.

Pontos lokalizációjuk: Drehbahn 48, 20354 Hamburg, Deutschland

Számítógépes játékok fejlesztésével foglalkozó cég, de a platformfüggetlenséget célozta meg.

Bővebben…