Megritkult fátyol – Mini Event1

A szellemek ünnepe event részeként (eredeti angol nevén: Halloween meets Drakensang) a tervek szerint beiktatták annak Mini Event1 részét is, amely a Megritkult fátyol címet viselte. Egy pár sort írnék erről a mini eseményről is. Sokan nem csinálták ugyan meg, mert a benne szereplő megnyerhető két kő azok hárítás értéket növelő kövek voltak és a legtöbb két kezes fegyverrel rendelkező arra az álláspontra jutott, hogy számukra nem képvisel értéket. Nos én is csak azért csináltam meg, mert egyéb kihívások útján már szereztem ilyen hárítás értékeket növelő köveket, amelyeket kombináltam is, szóval úgy gondoltam befarmolni belőlük sosem árt, hiszen lehet egyszer lesz egy olyan frankó, kimondottan PvP fejlesztési folyamatait támogató egykezes fegyver, ahol értéket fog képviselni 🙂 De akkor lássuk…

Bővebben…

Az arany értékké konvertálása Duria birodalmában

Úgy látszik eljött annak a napja is, hogy egy olyan írás kerüljön ki a kezeim közül, amely a gambling azaz a szerencsejáték világával kapcsolatos. Természetesen ahogyan erre a blogomra illeni szokott, ez is a Drakensang Online játékkal lesz releváns. Rólam annyit érdemes tudni, hogy az egykori III. Birodalom egy értékes alapelvét, azaz üldözzük a hazárdot mindig is követendőnek tartottam. A valóvilágra levetítve mai napig is követendőnek tartom! Sokáig még a Drakensang Online játékban is kerültem a gamblinget, de aztán rájöttem valamire. Mégpedig arra, hogy az arany Duria fantázia birodalmában annyira értéktelen, hogy itt a gambling nem is gambling, hanem értékkiadó masina 😛

Bővebben…

Egy kis andermant vadászat

Andermantot farmolni kellemes dolog, már aki szeret farmolni, annak mindenképpen. A játék során, ilyen jellegű kalandjaimról szerintem már ódákat zengtem. Most azonban a Drakensang Online hivatalos fórumának egy igen elmés, kiváló marketing alapokra fektetett felhívására szeretném minden Kedves Olvasóm, követőm figyelmét ráirányítani.

Bővebben…

Mire költenéd az 1,000,000 andermantod?

Nem kis összeg az 1,000,000 andermant így a kérdésre a válasz nagyon is jelentős. A mendemonda úgy tartja, hogy ezt a hihetetlenül nagy összeget meg lehet nyerni a Kingshill városában levő mutatványosoktól. Nos lutri az egész és hihetetlenül nagy mázlifaktorra van ahhoz szükség, hogy Dúria hőse ezt az összeget megnyerje. Ugyanakkor jött már visszajelzés, hogy volt olyan mázlista játékos, aki ezt az összeget elnyerte!

egymillio-andermant

Bővebben…

Igazi pénzből karakterfejlesztés? A pénz nem minden!

Mai napi cikkem születése a véletlen műve. Nem is gondoltam volna arra, hogy ilyen témáról írok. Az egyik klántárs (penge147) a közös chat-be írta, hogy jó sok valós pénzből vásárolt andermantot és szépen felfejlesztette vele a 24. tapasztalati szinten levő sárkányharcos karakterét. Komolyan mondom hajtott a kíváncsiság nagyon, hogyha tényleg valaki befizet valós pénzt ebbe a játékba és abból vásárol jó sok andermantot akkor mire megy vele. Kidobott pénz -e az ablakon, vagy pedig tényleg lehet bravúrosabb eredményeket elérni vele?! Bravúrosabb eredmény alatt én azt érteném, hogy sok pénzből való fejlesztéssel el lehet -e érni azt, hogy megszégyenítsünk akár nálunk 5 szinttel magasabb játékosokat.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-tH4QTca1m8?list=UUcF72UeEKcZhMsSTYt_RbjQ]

Szerintem penge147 esetén a fenti Youtube felvétel, jól prezentálja, hogy vagy nem sokat ér a valódi pénzből való fejlesztés, vagy pedig sokkal de sokkal többet kell beleölnie, kvázi rámehetne akár a gatyája is. Lehet TGC tagság kell már az eredményekhez?! 😉 Oké nem tagadom az én karakterem 29-es szinten van és a fegyvereim azért 35-ös szintre felfejlesztettem s a bennem levő egyedi tárgyak is legalább 32-es szinten vannak, tehát nem vagyok átlagos karakternek mondható, de a lényeg az, hogy pár lövésből megtudtam volna ölni – egyszer véletlenül sajnos sikerült is, pedig klántársat gyilkolni tilos a Ragadozók szabályai alapján – szóval hatékonyságról a részéről nem tudok beszámolni, pedig azért köztudott, hogy a sárkányharcosok erősebb karaktereknek számítanak a körmágusokhoz képest.A játék során látszódott a chat-en, hogy először csak azt hittem, hogy kinyírtam, így elkezdtem aggódni, aztán egyszer tényleg sikerült is véletlenül másvilágra küldenem a pénzből felfejlesztett karaktert.

btamas-intro

Auugusztus 14. – 21. között sok aktivitás már nem várható tőlem, így ezúton jelzem ezt a tényt kedves klánomnak is. Felszállásra készülünk, s irány a kikapcsolódás 🙂 Nem mintha ez a játék nem lenne jó kikapcsolódás, de a valóvilág is egy szuper élmény ám!

Andermant hack és a realitás

Ezt a cikket feltétlenül a rendszertechnikai kérdések kategóriájába sorolom és a naiv lelkű játékosoknak, Kedves Olvasóknak szánom, akiknek igyekszem a szemét felnyitni és a realitás felé orientálni őket, mielőtt még kárt tennének magukba vagy a számítógépükbe teljesen feleslegesen 🙂

andermant-gold-hack-image

Bővebben…

Eszköz és fegyverarzenálod javítása, fejlesztése

Nem rég indult ugyan  a blog, mégis érintettem már számos témát. Egy – két alapvető dologról viszont még nem ejtettem szót, ami a játék bennfenteseinek természetesen magától értetődik, de aki először találja szembe magát a játékkal, az nem biztos, hogy rögtön ki fogja tudni logikázni, hogy a harcok során szerzett fegyvereket és egyéb eszközöket a Drakensang városain belül pontosan hol is kell javítani esetleg fejleszteni.

Bővebben…